Depozitare sezoniera cauciucuri

Respectarea tuturor regulilor de depozitare, preturi placute, operativitatea lucrului, calitatea inalta a serviciilor, reducere si oferte promotionale, sunati!

Depozitare cauciucuri in Chisinau

Odata cu venirea sezonului de vara sau a celui de iarna apare problema depozitarii anvelopelor, caci acestea ocupa un spatiu destul de vast, iar pastrarea acestora la balcon sau in garaj poate afecta semnificativ calitatea proprietatilor cauciucului. Ce ramine de facut? Solutia la aceasta dilema este foarte simpla - hotel de anvelope. Pastrare-Anvelope este vulcanizarea mobila din Chisinau care presteaza servicii de depozitare corecta anvelope, pe linga montare, demontare, echilibrare a rotilor si multe altele. Este un serviciu comod si complex, caci specialistii nostri de indata receptioneaza apelul si vin la dumneavoastra oriunde v-ati afla. In rezultat anvelopele sunt transportate la un depozit specializat, unde sunt pastrate pina la venirea sezonului urmator sau confrom cerintei clientului. Hotel cauciucuri - este locul dotat cu conditiile necesare pentru o pastrare in siguranta a anvelopelor. Anvelopele sunt depozitate la un loc ferit de razele solare, umezeala si la o temperatura optima. Depozitul de cauciucuri de la Pastrare-Anvelope va scuteste de griji aditionale, iar pastrarea in siguranta a anvelopelor dumnevoastra nu numai contribuie la deplasarea ulterioara fara dificultati, ci si mentinerea sigurantei dumnevoastra si a celor din jur.

In ceea ce priveste pretul serviciilor pentru "hotel-anvelope", acesta este accesibil pentru fiecare, ba mai mult poate sa va ofere posibilitatea sa faceti economii. Depozit de cauciucuri - calitate inalta la un pret foarte avantajos. Plus, dumneavoastra nu trebuie sa va preocupati de astfel de probleme precum transporatrea anvelopelor la depozit, noi singuri venim la adresa indicata de dumneavoastra, luam anvelopele si le transportam, iar la finele sezonului livram anvelopele direct la dumneavostra acasa si efectaum schimbarea. La depozit de anvelope sezonal, dumneavoastra aveti posibilitatea sa pastrati atit anvelopele de iarna, cit si cele de vara. Depozitul este amenajat in conformitate cu toate normele de pastrare, iar anvelopele sunt depozitate doar in forma verticala pentru a nu deteriora proprietatile anvelopelor.

Pastrind anvelopele la un hotel de anvelope specializat, dumneavoatra puteti beneficia de:

  • conditii prielnice de pastrare si siguranta maxima;
  • semnarea unui contract oficial in care sunt enumerate toate obligatiunile noastre;
  • livrarea anvelopelor in orice localitate a Moldovei;
  • respectarea termenilor de depozitare roti auto;
  • economie de spatiu personal;
  • pret accesibil pentru fiecare persoana;
  • operativitate, de indata dupa apel, echipa noastra de specialisti se va indrepta catre dumneavoatra.

Hotel anvelope la pret accesibil este posibil pentru depozitare cauciucuri acum in Chisinau de la vulcanizarea mobila Pastrare-Anvelope. Nu mai sunteti obligati sa stati la coada pentru a ajunge la o vulcanizare, noi venim la dumnevoastra singuri, acolo unde va este comod si luam anvelopele pentru depozitare. Depozit anvelope in Chisinau - sigur, comod si la indemna doamneavoastra in orice timp, la orice ora a zilei si a noptii. Noi lucram fara zile de odihna si fara pauze.

De ce este avantajos sa lasati anvelopele la noi pentru depozitare?

Va intrebati de ce trebuie sa comandati depozitarea anvelopelor anume la noi? Echipa noastra a pregatit pentru dumneavoastra toate avantajele depozitarii la noi!

Pret accesibil

La noi sunt cele mai avantajoase preturi pe piata Moldovei, iar calitatea serviciilor noastre nicidecum nu depinde de pret, fiind la cel mai inalt nivel. Pentru noi este important ca toti clientii nostri sa fie multumiti atit de pret, cit si de calitatea serviciilor prestate.

Setul complet de servicii

Nu trebuie sa veniti la vulcanizare pentru a lasa anvelopele. Specialistii nostri singuri vin la dumneavoastra cu tot echipamentul necesar, demonteaza anvelopele si le transporta la depozit. La finisarea termenului, ei livreaza anvelopele la dumneavoastra.

Depozitarea anvelopelor conform tuturor regulilor

In urma experimentelor efectuate, noi am identifat metodele prielnice de depozitare a pneurilor, am amenajat depozitul cu tot echipamentul necesar, am setat temperatura necesara, si am izolat anvelopele de la contactul direct cu razele solare.

Suntem disponibili la orice ora

Compania noastra lucreaza zi si noapte, sapte zile pe saptamina. Suntem gata sa venim la orice ora, oriunde nu ati locui pentru prestarea serviciilor.

Bonusuri si reduceri

Acordam in permanenta bonusuri si reduceri clientilor fideli. De asemenea putem sa oferim reduceri cind este vorba de conditii neobisnuite.

Incheierea contractului

Noi incheiem un contract oficial cu clientul, unde sunt stipulate toate conditiile si obligatiile companiei la depozitarea pneurilor.

Preturi la depozitare

Noi am micsorat maximal preturile la depozitarea anvelopelor fara a pierde din calitatea serviciilor, pretul depinde de marimea anvelopelor. Mai in jos puteti sa faceti cunostinta cu preturile noastre.

Depozitarea anvelopelor fara jante

499 lei

Depozitarea anvelopelor cu jante

599 lei

Livrarea anvelopelor dupa depozitare

100 lei

Repararea taieturilor de la

de la 400 lei

Comanda in suburbiile Chisinaului

+50 lei

Comanda in orice regiune a tarii

7 lei/km

Intrebari populare

Pentru a nu pierde timpul, noi am pregatit pentru dumneavoastra lista celor mai populare intrebari si am raspuns la ele pentru a va oferi comoditate, daca nu ati gasit raspuns la intrebarea voastra - apelati-ne, iar noi cu siguranta va vom ajuta!

Este o oarecare diferenta intre depozitarea anvelopelor cu jante si fara?

Da, este. Anvelopele fara jante trebuie depozitate in pozitie verticala, schimbind zona de contact o data pe luna, ele nu trebuie depozitate orizontal sau in pozitie suspendata. Depozitare anvelope cu jante invers, trebuie depozitate in pozitie orizontala sau in pozitie suspendata, iar vertical nicidecum nu trebuie pastrate.

Ce reguli de depozitare sunt respectate de dumneavoastra?

Avem 4 reguli de baza
1. Depozitarea anvelopelor intr-o incapere uscata
2. Evitarea contactului direct cu razele solare
3. Depozitarea anvelopelor fara jante - vertical, iar depozitarea anvelopelor cu jante - orizontal
4. Depozitarea la temperatura optima

Este posibil de reparat anvelopele in caz de taieturi si intepaturi?

Da, desi aceasta pare imposibil. Anvelopele pot fi reparate in caz de mici taieturi si intepaturi.

Cind este necesar de schimbat anvelopele de vara pe cele de iarna si invers?

Conform regulilor, conducatorii auto trebuie sa schimbe anvelopele pe cele de iarna incepind cu 1 decembrie, in caz contrar risca sa fie amendati. Expertii recomanda de schimbat anvelopele de vara pe cele de iarna cind temperatura ajunge la 5-7 grade Celsius.

Care ar fi metoda corecta de depozitare a anvelopelor acasa?

Noi nu va recomandam sa depozitati anvelopele acasa, dar daca nu doriti sa va despartiti de pneuri, noi va vom oferi citeva recomandari.
1. Tineti minte despre regula de depozitare a anvelopelor cu jante si fara jante, nu pastrati anvelopele fara jante orizontal, iar anvelopele cu jante vertical, in caz contrar riscati sa deteriorati calitatea cauciucului.
2. Nu depozitati anvelopele la balcon, caci pneurile au nevoie de lipsa umiditatii si razelor solare.
3. Depozitati anvelopele acolo unde temperatura va fi aproximativ 20 grade Celsius.